Χειμώνας. Ασφαλής οδήγηση με την υπογραφή της Peugeot!

Προετοιμάστε το αυτοκίνητο σας για τους χειμερινούς μήνες του χρόνου και απολαύστε απροβλημάτιστα τις μετακινήσεις σας εντός και εκτός πόλης, χάρη στο ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΛΕΓΧΟ που σας προσφέρει και αυτό τον χειμώνα η Peugeot.

Εντελώς Δωρεάν και έως 28/02/2018, οι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot θα προβούν σε ένα Χειμερινό έλεγχο 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, ο οποίος περιλαμβάνει:

    • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.

    • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής).

 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με κάθε Χειμερινό έλεγχο Peugeot, θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι, ότι το Peugeot σας είναι έτοιμο να σας μεταφέρει όπου επιθυμείτε καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν.

Μια εξειδικευμένη φροντίδα για το αυτοκίνητό σας που σας παρέχετε εντελώς δωρεάν από την PEUGEOT.

Χειμερινές Προσφορές Ανταλλακτικών

Και αυτό τον Χειμώνα η Peugeot  σας προσφέρει,  σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών απαραίτητων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας. Κλείστε σήμερα κιόλας το service του Peugeot σας, μέσω της υπηρεσίας online booking, στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot  έως τις 28/02/2018 και κερδίστε μεγάλες  εκπτώσεις  στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών:

    • 25%* έκπτωση  στους  Υαλοκαθαριστήρες, Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ,  Σετ χρονισμού,  Αντιψυκτικό υγρό, και στα Λιπαντικά  TOTAL.

    • 20%* έκπτωση στα Ελαστικά Michelin

 

(*) Οι  παραπάνω εκπτώσεις  απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν  για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις η προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν  στο  συγκεκριμένο πρόγραμμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ζήστε την εμπειρία