--Peugeot 3008 GT
Peugeot 3008 GT
από 45.200€
  • USP 01
  • USP 02
  • USP 03
  • USP 04

Νέο PEUGEOT 3008 GT

Με το νέο SUV PEUGEOT 3008 GT, επιλέγετε δύναμη και χαρακτήρα, σε συνδυασμό με απόλυτη κομψότητα. Στο εσωτερικό, το τελευταίας γενιάς PEUGEOT i-Cockpit® εξασφαλίζει ότι θα ζήσετε την απόλυτη οδηγική εμπειρία.

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ DESIGN

Το νέο SUV PEUGEOT 3008 GT κάνει αμέσως αίσθηση. Το εμπρός μέρος του με την κυψελοειδή μάσκα, τονίζεται περαιτέρω με τους εντυπωσιακούς full LED προβολείς.

Εξερευνήστε τις κομψές και αεροδυναμικές του γραμμές, που τονίζονται από την διαχωριστή γραμμή της διχρωμίας Coupe Franchei και την οροφή Black Diamond στον στάνταρ εξοπλισμό. Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου είναι μοναδικό, με ένα μαύρο γυαλιστερό πάνελ να ενσωματώνει τα φωτιστικά σώματα LED, που παραπέμπουν σε τριπλό ίχνος νυχιών.

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Καλώς ήλθατε στο νέο, εντυπωσιακό PEUGEOT i-Cockpit® του SUV PEUGEOT 3008 GT. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε σε ένα 100% ψηφιακό σύμπαν που συμπεριλαμβάνει μια 8″ capacitive οθόνη αφής και ψηφιακό, προσαρμόσιμο head-up πίνακα οργάνων. Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν εγκατασταθεί πάνω και πίσω από ένα συμπαγές τιμόνι, που διαθέτει ενσωματωμένα χειριστήρια και ένα ηλεκτρονικό σύστημα αυτόματου ελέγχου μετάδοσης.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Το ελαφρύτερο σασί, σε συνδυασμό με τον αποκλειστικά διαθέσιμο στην έκδοση GT, 2.0L BlueHDi 180 hp EAT6* κινητήρα, κάνουν το νέο PEUGEOT 3008 ένα από τα πιο αποτελεσματικά SUV στην κατηγορία του.

ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE

Οικονομική προσφορά
Όχι Ναι

Συμφωνώ να λαμβάνω εμπορικές πληροφορίες και προσφορές από την Peugeot Ελλάς και το δίκτυο Διανομέων της.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπουLorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum
Lorem Ipsum Lorem Ipsum

Υπηρεσίες

Ειδικές τιμές για Ειδικες Κατηγορίες Πελατών

Προσφορές|

Οι ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ  αποτελούν κι αυτές ένα σημαντικό κομμάτι της αγοράς, το οποίο καλούμαστε να διαχειριστούμε με αμεσότητα […]