Δωρεάν Χειμερινός Έλεγχος στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Βροχή, χαλάζι, κρύο ή χιόνι …. Είναι το Peugeot σας έτοιμο;

Ο Χειμώνας είναι πολύ κοντά. Λοιπόν, τι πιο καλύτερο απο το να πραγματοποιήσετε στο Peugeot σας έναν πλήρη έλεγχο χειμερινής ασφάλειας για να βεβαιωθείτε ότι είναι 100% έτοιμο για τους παγωμένους δρόμους, την έντονη βροχή και τα ομιχλώδη πρωινά που έρχονται.

Ο χειμερινός έλεγχος ασφαλείας δημιουργήθηκε από τους έμπειρους τεχνικούς μας, τους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα απο τον καθένα το Peugeot σας και συμπεριλαμβάνει 20 σημεία ελέγχου όπως:

  • Ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, έλεγχο καυσαερίων,
    σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης , φόρτισης μπαταρίας , κλιματισμού και αμαξώματος.

  • Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά
    (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και υγρό πλυστικής συσκευής)

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Με κάθε Χειμερινό έλεγχο Peugeot, θα λάβετε γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να είστε βέβαιοι, ότι το Peugeot σας είναι πολύ καλά προετοιμασμένο για τις συνθήκες του χειμώνα.

Kλείστε σήμερα κιόλας τον δωρεάν Χειμερινό έλεγχο του αυτοκινήτου σας στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ και κερδίστε 25% σε επιλεγμένες κατηγορίες ανταλλακτικών πολύ χρήσιμες για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας όπως: Μπαταρία, Τακάκια – Δίσκους φρένων, Αμορτισέρ, Συμπλέκτη, Σετ χρονισμού, Εξάτμιση, Υαλοκαθαριστήρες, Αντιψυκτικό υγρό, στα Λιπαντικά προϊοντα της Total και στα Ελαστικά Michelin.

Μια Εξειδικευμένη φροντίδα για το αυτοκίνητό σας που σας παρέχετε εντελώς δωρεάν από την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ έως τις 28/2/2019.

Κλείστε ραντεβού για Service στη σελίδα Online Booking της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ή επικοινωνήστε μαζί μας: