Νέο Peugeot 5008 SUV με i-Cockpit®: η νέα διάσταση στα Peugeot SUV

Το νέο Peugeot 5008 SUV αποτελεί τη νέα διάσταση στα Peugeot SUV. Βασισμένο σε ένα ολοκαίνουργιο concept, το νέο PEUGEOT 5008 ανοίγει νέους δρόμους, αυτούς των μεγάλων 7-θέσιων SUV της κατηγορίας C. Ξεχωρίζει από τα premium μοντέλα της κατηγορίας του χάρη στην απαράμιλλη δυναμική σχεδίαση, τον πλούσιο εξοπλισμό και το πρωτοποριακό i-Cockpit. Οι διακεκριμένοι κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης Euro 6 το καθιστούν κορυφαίο σε επιδόσεις, οικονομία και εκπομπές CO2.

Επιβλητικός σχεδιασμός Peugeot SUV

Ο σχεδιασμός του, το μακρύ και οριζόντιο καπό, καθώς και το ανυψωμένο αμάξωμα αναδεικνύουν τον καθαρόαιμο SUV χαρακτήρα του. Το περιορισμένο για την κατηγορία ύψος της οροφής (1,64 μέτρα με τις μπάρες οροφής) συνεισφέρει στην δυναμική του εμφάνιση. Εμπρός, συναντάμε τη μάσκα με λεπτομέρειες χρωμίου. Πίσω υπάρχει η λωρίδα με φώτα LED, χαρακτηριστικά της ταυτότητας των SUV τελευταίας γενιάς της μάρκας.

Ευρύχωρο & λειτουργικό εσωτερικό

Το νέο 5008 SUV διαθέτει εξόχως ευρύχωρο εσωτερικό υψηλής λειτουργικότητας. Με μεταξόνιο 2,84μ. και μήκος 4,64μ., προσφέρει τη μεγαλύτερη καμπίνα στην κατηγορία του. Πιο μακρύ κατά 19εκ. από το 3008, το 5008 διακρίνεται για τις απολύτως ισορροπημένες εξωτερικές διαστάσεις του. Το επιπλέον μήκος του έχει τεθεί στην διάθεση των επιβατών. Προσφέρει δε, καινοτομίες στην αγορά προτείνοντας διαμόρφωση με :

• 3 ανεξάρτητα, πανομοιότυπα, αποσπώμενα καθίσματα στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, που ρυθμίζονται σε μήκος και σε κλίση

• 2 ανεξάρτητα, αποσπώμενα, αφαιρούμενα καθίσματα στην τρίτη σειρά καθισμάτων

• Τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών της κατηγορίας του, 1060λ.

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ειδικής αναδίπλωσης του καθίσματος συνοδηγού. Έτσι εξυπηρετεί την μεταφορά αντικειμένων μήκους μέχρι 3,20μ. και πόρτα χώρου αποσκευών με λειτουργία φωτοκύτταρου.

Μοναδική εμπειρία i-Cockpit®

Στο εσωτερικό συναντάμε την τελευταία εξέλιξη του φουτουριστικού PEUGEOT i-Cockpit®, που προσφέρει στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία. Με compact τιμόνι και με μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών, το νέο i-Cockpit® διαθέτει πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων. Πρόκειται για πίνακα 12,3 ιντσών, υψηλής ανάλυσης και εντυπωσιακής αισθητικής.

Νέο Peugeot 5008 SUV σημαίνει μέγιστη οδηγική απόλαυση

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 μοιράζεται με τα PEUGEOT 308 και 3008 την πλατφόρμα EMP2 και εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6.1. Οι εκπομπές CO2 περιορίζονται σε 115 g/km στην γκάμα βενζίνης και σε 105 g/km στην γκάμα εκδόσεων πετρελαίου.
Το νέο PEUGEOT σε προκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του, προσφέροντας εξαιρετική ηχομόνωση και πολλαπλά συστήματα άνεσης: σύστημα μασάζ στα εμπρόσθια καθίσματα, σύστημα ήχου Hi-Fi Premium FOCAL®, ανοιγόμενη πανοραμική οροφή κλπ. Προτείνει επίσης κορυφαία συνδεσιμότητα με τη λειτουργία Mirror Screen και την πλοήγηση 3D (με TomTom® Traffic).

Κορυφαία ασφάλεια

Το νέο SUV PEUGEOT 5008 διαθέτει ένα πραγματικό οπλοστάσιο συστημάτων ασφάλειας: Αναβαθμισμένο Grip Control το οποίο περιλαμβάνει λειτουργία υποβοήθησης σε κατηφόρα, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, προειδοποίηση κινδύνου σύγκρουσης, προειδοποίηση ακούσιας παρέκκλισης από την λωρίδα, προειδοποίηση έλλειψης προσοχής του οδηγού, αυτόματη εναλλαγή μεγάλων/μεσαίων φώτων, αναγνώριση πινακίδων σήμανσης ορίων ταχύτητας, ρυθμιστή προσαρμοσμένης ταχύτητας με λειτουργία Stop (ΕΑΤ6), ενεργό σύστημα ελέγχου τυφλού σημείου, σύστημα υποβοήθησης παρκαρίσματος και Visio Park (ορατότητα 360°).

Μη χάνετε χρόνο: μάθετε τα πάντα για το νέο 5008, το κορυφαίο Peugeot SUV.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 2533002.