Νέο Peugeot Partner: Ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία

Η νέα γενιά Peugeot Partner έρχεται στην Ελλάδα και αναμένεται να κατακτήσει «κορυφή» στις προτιμήσεις των επαγγελματιών. Φτιαγμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, το Peugeot Partner του 2019 δεν διακρίνεται απλά για την εξαιρετική του ποιότητα. Πρόκειται για ένα μοντέλο που αναβαθμίζει το επίπεδο της άνεσης και της οδηγικής απόλαυσης στην κατηγορία του, ενσωματώνοντας καινοτόμες τεχνολογίες και εξοπλισμό από τα premium επιβατικά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά που κάνουν το νέο Partner να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Ας τα δούμε αναλυτικότερα στο κείμενο που ακολουθεί.

1. Ένα Peugeot Partner, πολλές εκδόσεις για κάθε επαγγελματία

Κάθε επαγγελματικός κλάδος έχει τις δικές του ανάγκες. Η Peugeot, στοχεύοντας στην ικανοποίηση κάθε επαγγελματία ξεχωριστά – από ελεύθερους επαγγελματίες μέχρι και υπεύθυνους εταιρικών στόλων – προσφέρει το νέο Partner σε πληθώρα εκδόσεων, προσαρμοσμένες απόλυτα με τις απαιτήσεις κάθε κλάδου.

Προσφέρεται με δύο μήκη αμαξώματος (4,40 και 4,75 μέτρα) και ένα ευρύ φάσμα κινητήρων και εξοπλισμού που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ζωή των χρηστών του.

2. Σύστημα περιφερειακής πίσω ορατότητας (Surround Rear Vision)

Οδηγείτε ελαφρύ επαγγελματικό όχημα; Αν ναι, τότε σίγουρα θα έχουν υπάρξει φορές που θα ευχόσασταν να έχετε πλήρη ορατότητα ακόμα και στις νεκρές γωνίες. Το νέο Peugeot, χάρη στο σύστημα περιφερειακής πίσω ορατότητας, σας διευκολύνει τη ζωή, προσφέροντάς σας πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος γύρω από το αυτοκίνητο. Το σύστημα, χάρη σε 2 κάμερες, απεικονίζει το εξωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου στην κεντρική οθόνη. Έτσι, θα βλέπετε τα πάντα ακόμα και αν οδηγείτε ένα κλειστό και με διαχωριστικό στο χώρο φόρτωσης, επαγγελματικό όχημα.

3. Με iCockpit από τον βασικό εξοπλισμό

Ποτέ άλλοτε η οδήγηση ενός επαγγελματικού οχήματος δεν ήταν τόσο ευχάριστη όσο με το νέο Peugeot Partner. Για πρώτη φορά, το σύστημα PEUGEOT i-COCKPIT® θα διατίθεται από τον βασικό εξοπλισμό ενός επαγγελματικού Peugeot. Πρόκειται για το σύστημα που κάνει το χειρισμό του αυτοκινήτου ευχάριστο και απλό, χάρη στο μικρών διαστάσεων σπορ τιμόνι, τον head-up πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής 8’’.

4. Ένδειξη υπερφόρτωσης

Εφοδιάστε το δικό σας Peugeot Partner με δείκτη υπερφόρτωσης. Πρόκειται για ένα ακόμα πρωτοποριακό σύστημα το οποίο σας ενημερώνει κάθε φορά που το φορτίο του αυτοκινήτου υπερβαίνει την επιτρεπτή τιμή του ωφέλιμου. Αυτό ισχύει τόσο για το τεχνικά επιτρεπόμενο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο όσο και το συνολικό επιτρεπόμενο μέγιστο βάρος ανά άξονα, εμπρός και πίσω.

+   Με διάκριση International Van Of The Year 2019

Πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην Ελλάδα, το νέο Peugeot Partner εξελέγη στο Ανόβερο International Van Of The Year 2019. Πρόκειται για ένα βραβείο που αναγνωρίζει έμπρακτα την δέσμευση της Peugeot στην καινοτομία και την δημιουργία κορυφαίων επαγγελματικών οχημάτων. Η κριτική επιτροπή της διοργάνωσης αποτελούταν από δημοσιογράφους και εκδότες 25 χωρών από ανεξάρτητα περιοδικά, ειδικευμένα σε ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.

Το νέο Peugeot Partner έρχεται στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Είστε επαγγελματίας και αναζητάτε ένα σύγχρονο επαγγελματικό που θα συνδυάζει μέγιστη αποτελεσματικότητα και οδηγική απόλαυση; Δοκιμασμένο για πάνω από 20 χρόνια από επαγγελματίες το Peugeot Partner διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και ένα επίπεδο οδηγικής ευχαρίστησης και άνεσης, που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν. Ανακαλύψτε το στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ με τιμή που ξεκινά από 18.500 € *.

Είσαστε έτοιμοι για μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης μαζί του;

Οδηγήστε πρώτοι το βραβεμένο VAN της χρονιάς 2019 στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ.

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Αγίας Παρασκευής: Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Νέας Χαλκηδόνας: Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002