Ανταλλακτικά Peugeot: 4+1 λόγοι να τα επιλέξετε

Τα ανταλλακτικά Peugeot αποτελούν ένα βασικό λόγο για την καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.  Είτε πρόκειται για λόγους συντήρησης του αυτοκινήτου σας από τη φυσική φθορά είτε για επισκευή λόγω ατυχήματος, η επιλογή γνήσιων ανταλλακτικών αποτελεί ζήτημα καίριας σημασίας για τη φροντίδα του. Ποιοι είναι όμως οι 4+1 λόγοι για να τα προτιμήσετε; Η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε τους συγκέντρωσε και σας τους παρουσιάζει για να κάνετε τη σωστή επιλογή.

1.Τα ανταλλακτικά Peugeot αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή

Τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot σας εγγυόνται το ίδιο, υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας που έχετε συνηθίσει. Ταιριάζουν τέλεια στο όχημά σας, καθώς είναι σχεδιασμένα για να πληρούν όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του. Σε κάθε περίπτωση, αποτελούν την πιο αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής του.

2.Αδιαπραγμάτευτη ασφάλεια

Ακριβώς επειδή τα ανταλλακτικά Peugeot σχεδιάζονται πάνω σε κάθε μοντέλο, εντάσσονται απροβλημάτιστα στο πολύπλοκο τεχνικό του σύνολο. Έτσι, σας επιτρέπουν να οδηγείτε με απόλυτη ασφάλεια, πάντα και παντού.

3.Τα ανταλλακτικά Peugeot προσφέρουν εγγύηση

Φυσικά, τα γνήσια ανταλλακτικά συνοδεύονται από εγγύηση Peugeot. Σε περίπτωση οποιασδήποτε βλάβης τους, ο οδηγός μπορεί να ζητήσει δωρεάν αντικατάσταση.

4.Αποδεικνύονται πιο οικονομικά σε βάθος χρόνου

Ναι, τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου με αμφίβολη προέλευση είναι πιο οικονομικά. Στην αρχή. Ωστόσο, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στη συνέχεια, ενώ ο χρόνος ζωής τους είναι μικρότερος. Έτσι, σε βάθος χρόνου, τα ανταλλακτικά Peugeot αποδεικνύονται ως η πιο οικονομική επιλογή.

 

 +1. Ανταλλακτικά Peugeot & μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας

Ένας επιπλέον λόγος να επιλέγετε μόνο τα γνήσια ανταλλακτικά Peugeot, είναι ότι αυξάνουν τη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου σας σε περίπτωση πώλησης. Κανένας υπεύθυνος οδηγός δε θα ήθελε να διακινδυνεύσει την ασφάλειά του αγοράζοντας μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με  εξαρτήματα αμφιβόλου προέλευσης.

 

Δώστε στο Peugeot σας τη φροντίδα που του αξίζει

Είστε κάτοχος Peugeot; Φροντίστε το αυτοκίνητό σας όπως του αξίζει στο εξουσιοδοτημένο Peugeot Service της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, πάντα με γνήσια ανταλλακτικά Peugeot. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα εξοπλίσει το δικό σας αυτοκίνητο με αυθεντικά αξεσουάρ Peugeot, σύμφωνα με τις ανάγκες του. Επιλέξτε αξεσουάρ που θα εξασφαλίσουν το αίσθημα της άνεσης και της πρακτικότητας, τις επιδόσεις και την οδηγική σας απόλαυση συνολικά.

Επισκεφθείτε μας σήμερα στις εγκαταστάσεις μας:

Κάθετη Μονάδα Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στη Νέα Χαλκηδόνα: Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Κάθετη Μονάδα Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στην Αγία Παρασκευή: Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400