Αντιπροσωπεία Peugeot: Ποια είναι η 1η σας επιλογή;

Αντιπροσωπεία PEUGEOT: ποια είναι εκείνη που θα επιλέξετε για την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου ή το service και τις after sales ανάγκες του; Με την γαλλική μάρκα να κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια τόσο στην παγκόσμια όσο και στην ελληνική αγορά, το δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της αναλαμβάνει να φέρει σε πέρας το έργο της εξυπηρέτησης των ολοένα και αυξανόμενων φίλων της.

Στην Ελλάδα, η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. αποτελεί αναμφίβολα την αντιπροσωπεία PEUGEOT που κάνει την διαφορά σε όλα τα επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο που το 2020, μια χρονιά κατά την οποία οι πωλήσεις αυτοκινήτων μειώθηκαν σημαντικά λόγω της πανδημίας της COVID-19, όχι μόνο κατέκτησε και πάλι την 1η θέση στις πωλήσεις επιβατικών, αλλά τη συνόδευσε και με νέα στις πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων. Ποιοι είναι λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού; Ελάτε να τους ανακαλύψουμε μαζί στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Αυτοί είναι οι 4+1 λόγοι που φέρνουν την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ στην κορυφή

1. Πρόκειται για μία αντιπροσωπεία PEUGEOT με «όνομα» και ιστορία!

H ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1993 με «κληρονομιά πρωταθλητή». Ιδρυτής της ο Βαγγέλης ΓΚΑΛΛΟ, ένα θρύλος των ελληνικών πρωταθλημάτων ράλι. Με την παρουσία του τίμησε τους αγώνες για πάνω από τριάντα χρόνια, κατακτώντας επάξια μία θέση ανάμεσα στους κορυφαίους οδηγούς του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

2. Το πάθος των ανθρώπων της για το αυτοκίνητο

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. να ξεχωρίζει είναι η μοναδική της φιλοσοφία η οποία μετουσιώνεται απόλυτα στο σλόγκαν της «πάθος για το αυτοκίνητο». Ο Βαγγέλης ΓΚΑΛΛΟ αφιέρωσε όλο το μεράκι και τη γνώση του για να δημιουργήσει μία επιχείρηση η οποία όχι μόνο σέβεται, αλλά και γνωρίζει άριστα τις ανάγκες κάθε οδηγού ξεχωριστά. Γι’ αυτό, είναι και σε θέση να προτείνει τις καλύτερες λύσεις σε μοντέλα, υπηρεσίες και ανταλλακτικά. 

Αντιπροσωπεία peugeot

3. Η νέα αντιπροσωπεία PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ στην Αγία Παρασκευή

Η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ καθιερώθηκε με την κάθετη μονάδα της στη Νέα Χαλκηδόνα. Πλέον, διαθέτει και νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή, καλύπτοντας έτσι και τις ανάγκες των Κατοίκων των Βορείων Προαστίων.

4. Οι υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις service

Στις εγκαταστάσεις της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή, εκτός από την αντιπροσωπεία PEUGEOT, στεγάζονται και εξουσιοδοτημένο συνεργείο με χώρους ηλεκτρολογείου, εφαρμοστηρίου, πάντα με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Οι υπηρεσίες της εταιρείας ολοκληρώνονται με το φανοποιείο και την αποθήκη γνήσιων αξεσουάρ. 

Αντιπροσωπεία peugeot

+    Η νέα μονάδα μεταχειρισμένων AutoGallo 

Η ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. απαντώντας στις απαιτήσεις της εποχής, δημιούργησε μία νέα μονάδα Quality Used Cars, την AutoGallo στην Νέα Χαλκηδόνα, έναντι PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ. Εκεί, μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές σε κορυφαία μεταχειρισμένα της αγοράς, ελεγμένα από τους συνεργάτες μας.

Αντιπροσωπεία peugeot

Εμπιστευτείτε τη no1 αντιπροσωπεία PEUGEOT στην Ελλάδα!

Ετοιμάζεστε για την επιλογή του νέου σας PEUGEOT ή αναζητάτε το κορυφαίο PEUGEOT Service για το αυτοκίνητό σας; Η εμπειρία σε συνδυασμό με την αγάπη μας για το αυτοκίνητο αποτελούν εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτησή σας. Επισκεφτείτε σήμερα τα Showrooms της ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε και ανακαλύψτε τον πανέμορφο κόσμο του κορυφαίου γαλλικού brand αυτοκινήτων.

PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία Peugeot – Service – Ανταλλακτικά) 

Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400 

Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002 

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Αντιπροσωπεία PEUGEOT: Ποια είναι η 1η σας επιλογή;»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ Blog!