Ηλεκτροκίνηση: Ξεκινήστε το ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της

Ηλεκτροκίνηση, η νέα εποχή στην αυτοκίνηση μόλις ξεκίνησε. Ώρα να μπείτε και εσείς στον άκρως συναρπαστικό κόσμο της. Η οδήγηση ενός ηλεκτρικού οχήματος αποτελεί μία πολύ πιο εύκολη υπόθεση απ’ ότι νομίζετε, ανεξάρτητα από το ποιες είναι οι ανάγκες των μετακινήσεών σας. Στο κείμενο που ακολουθεί, θα διαβάσετε για όλους τους λόγους που θα σας κάνουν να προτιμήσετε σήμερα ένα ηλεκτρικό όχημα από ένα συμβατικό. Θα ενημερωθείτε για θέματα όπως η αυτονομία, οι επιδόσεις και η εξοικονόμηση χρημάτων από τη χρήση της, ενώ θα ανακαλύψετε και τα νέα εντυπωσιακά ηλεκτρικά Peugeot. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε;

7+1 λόγοι για να στραφείτε στην ηλεκτροκίνηση

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση έχει μετατραπεί σε μία βιώσιμη λύση για όλους μας, καθώς μας προσφέρει μία σειρά από πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Προτιμήστε ένα ηλεκτρικό όχημα και…

1. Εξοικονομήστε χρόνο από την καθημερινότητά σας

Το πρόγραμμα της καθημερινότητάς μας είναι γεμάτο από υποχρεώσεις. Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις… και στο τέλος της κάθε ημέρας δύσκολα μένει χρόνος για ξεκούραση. Ξεκινήστε λοιπόν να κάνετε περισσότερη οικονομία χρόνου, φορτίζοντας το αυτοκίνητό σας στο σπίτι ή στο γραφείο! Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα σας κάνει να ξεχάσετε τι θα πει βενζίνη και… βενζινάδικο.

2. Εξοικονομήστε χρήματα

Η μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση μας προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων από πολλές πλευρές. Τα κόστη της καθημερινής μας μηδενίζονται, τα έξοδα συντήρησης του αυτοκινήτου μας μειώνονται, ενώ έχουμε και σημαντικά ετήσια φορολογικά πλεονεκτήματα. Επιπλέον, επιλέγοντας ένα ηλεκτρικό όχημα, δεν έχουμε υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας.

3. Απολαύστε πραγματικά υψηλές επιδόσεις

Με την ηλεκτροκίνηση, η οδήγηση γίνεται ξανά απολαυστική. Ένας σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας πλεονεκτεί σε σχέση με ένα συμβατικό, καθώς προσφέρει τους ίππους του άμεσα, με το πάτημα ενός γκαζιού. Τα ολοκαίνουργια Peugeot e-208 και e-2008 μοιράζονται ένα νέο ηλεκτροκινητήρα 136hp (100kW) ο οποίος χαρίζει ακαριαίες επιταχύνσεις χάρη στην άμεση απόδοση της ροπής των 260Nm. Επιπλέον, διακρίνεται για την πλήρως αθόρυβη λειτουργία του.

4. Κινηθείτε με υψηλή αυτονομία εντός και εκτός πόλης

Τα ηλεκτρικά οχήματα νέας γενιάς προσφέρουν ρεαλιστική χιλιομετρική απόσταση άνω των των 200 χλμ. σύμφωνα με το νέο πρωτόκολλο δοκιμών WLTP. Το νέο 100% ηλεκτρικό Peugeot e-2008 SUV εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ισχύος 50kWh που αποδίδει 320 χιλιόμετρα πραγματικής αυτονομίας. Ο ίδιος κινητήρας εξοπλίζει και το γαλλικό ηλεκτρικό supermini e-208 με αυτονομία που αγγίζει τα 340 χιλιόμετρα.

5. Στηρίξτε τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος

Τα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα έχουν τη φήμη των πλέον φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων. Δεν εκπέμπουν το επιβλαβές για το περιβάλλον διοξείδιο του άνθρακα αλλά και τα επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία οξείδια του αζώτου.

6. Η ηλεκτροκίνηση σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε δακτύλιο και ειδικές ζώνες

Εξασφαλίστε την πρόσβασή σας στον Δακτύλιο της Αθήνας, καθώς και σε ειδικές ζώνες οδήγησης, με ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, στα πλαίσια της πράσινης ατζέντας της, προωθεί το μέτρο των ζωνών χαμηλών εκπομπών ρύπων. Εκεί, θα επιτρέπονται μόνο αυτοκίνητα με χαμηλούς ή μηδενικούς ρίπους. Μάλιστα, το μέτρο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή σε περισσότερες από 200 πόλεις χωρών όπως η Γερμανία, η Σουηδία και η Ολλανδία. Σύντομα, αναμένεται να ξεκινήσει η συζήτηση για την εφαρμογή του και στην Ελλάδα.

7. Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»

Πρόκειται για το νέο πρόγραμμα του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος το οποίο προσφέρει σημαντική επιδότηση για όσος επιλέξουν να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση και τα οφέλη της. Το πρόγραμμα έχει ήδη ξεκινήσει με μεγάλη επιτυχία, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2021. Αν λοιπόν σκέφτεστε να αποκτήσετε το δικό σας ηλεκτρικό όχημα Peugeot, τότε δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε από αυτό.

+1.     Απολαύστε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης Peugeot

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι η Peugeot πιάνει κορυφή στις πωλήσεις ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Τα νέα μοντέλα της e-208 και e-2008 SUV υπερτερούν από τον ανταγωνισμό χάρη στο premium design τους, τις κορυφαίες τεχνολογίες τους και τους καινοτόμους ηλεκτρικούς τους κινητήρες που δείχνουν το μέλλον.

 

Κάντε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση με τα νέα Peugeot e-208 και e-2008

Τα δεδομένα στην αυτοκίνηση άλλαξαν. Μπείτε κι εσείς στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης με τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας τους: τα Peugeot e-208 και e-2008 SUV. Το γαλλικό supermini best seller, το Peugeot 208, απέκτησε ηλεκτροκίνητη έκδοση η οποία συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του συμβατικού μοντέλου με αυτά του ηλεκτροκινητήρα. Επιπλέον, το νέο Peugeot e-2008 SUV απαντά στην τάση της εποχής που θέλει τα αυτοκίνητα να χαρίζουν στον οδηγό μία εμπειρία οδήγησης από υπερυψωμένη θέση, καθώς και αυξημένες off-road δυνατότητες. Και τα δύο μοντέλα συνδυάζουν όλα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης Peugeot όπως:

  • Υψηλή αυτονομία: 340 χιλιόμετρα για το e-208 και 320 χιλιόμετρα για το e-2008
  • Δυνατότητα φόρτισης του 80% της μπαταρίας του έως και σε 30 λεπτά
  • Μηδενικές εκπομπές ρίπων
  • Χαμηλά κόστη συντήρησης
  • Μηδενικά τέλη κυκλοφορίας
  • Αθόρυβη λειτουργία του ηλεκτροκινητήρα 100Kw (136 ίππων)
  • Εντυπωσιακές επιδόσεις: ακαριαία επιτάχυνση και εντυπωσιακή ροπή 260Nm
  • 3 προφίλ οδήγησης (Normal, Sport & Eco) ανάλογα με τον τύπο του οδηγού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις, την διαθεσιμότητα και τους τρόπους απόκτησής τους, επικοινωνήστε σήμερα με την PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ εδώ.

 

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ

Κάθετες μονάδες (Showroom – Συνεργείο – Φανοποιείο – Ανταλλακτικά)

  • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Ηλεκτροκίνηση: Ξεκινήστε το ταξίδι στο συναρπαστικό κόσμο της»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ Blog!