Leasing αυτοκινήτου με την εγγύηση της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ

Leasing αυτοκινήτου (μακροχρόνια μίσθωση), ο εναλλακτικός τρόπος απόκτησής του που σε πολλές περιπτώσεις αποδεικνύεται πιο συμφέρον και πιο ευέλικτος από τον παραδοσιακό. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια αποκτά όλο και μεγαλύτερο μερίδιο τόσο στο σύνολο της αγοράς, όσο και στις προτιμήσεις των πελατών της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ. Ποιοι είναι όμως εκείνοι που τους συμφέρει; Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματά του; Ποια είναι τα νέα μοντέλα που αξίζει να προτιμήσετε; Ανακαλύψτε περισσότερα μέσα από το κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

Σε ποιους απευθύνεται το leasing αυτοκινήτου

Το leasing αυτοκινήτου αποτελεί την ιδανική λύση για εταιρείες κάθε μορφής (ΑΕ, ΕΕ, ΟΕ, ΕΠΕ, ΙΚΕ), ατομικές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους, πολιτικούς μηχανικούς κ.α.)  που τους συμφέρει να μισθώσουν τα οχήματά τους για μία συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αντί να τα αγοράσουν. Πλέον όμως, ένα από τα πιο ανερχόμενα κοινά του είναι και οι ιδιώτες πελάτες (μισθωτοί, φυσικά πρόσωπα, συνταξιούχοι κ.α.). Μεταξύ άλλων, απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν:

 • Να μειώσουν δραστικά τα κόστη που συνεπάγεται η κατοχή ενός αυτοκινήτου
 • Να αποδεσμεύσουν κεφάλαια για άλλες τους ανάγκες
 • Να οδηγούν πάντα τα τελευταία μοντέλα, χωρίς την δέσμευση που συνεπάγεται η αγορά τους.

Leasing αυτοκινήτου: Τα 5 top πλεονεκτήματά του

Το leasing αυτοκινήτου αφορά την μίσθωση όλων των τύπων οχημάτων, είτε αυτά είναι επιβατικά ιδιωτικής χρήσης (ΕΙΧ) είτε ελαφρά επαγγελματικά (ΦΙΧ). Η διάρκεια της μίσθωσης κυμαίνεται συνήθως από 36 έως και 60 μήνες. Ανάμεσα στα σημαντικότερα πλεονεκτήματά της περιλαμβάνονται τα εξής

1. Προκαθορισμένο μίσθωμα

Κατά τη διάρκεια του leasing αυτοκινήτου, το μίσθωμα είναι προκαθορισμένο. Ωστόσο, το όχημα παραμένει στην ιδιοκτησία της εταιρείας που το παρέχει. Σε κάθε περίπτωση, η πολιτική της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ είναι να ενημερώνει πλήρως τους πελάτες της για κάθε πραγματικό κόστος, αποκλείοντας κάθε πιθανότητα για κρυφές χρεώσεις. Η αξιοπιστία της εξάλλου είναι και ένας από τους λόγους που την φέρνει και στην κορυφή των προτιμήσεων των οδηγών PEUGEOT στην Ελλάδα για το 2020.

2. Απαλλαγή για μία σειρά από κόστη

Στο μηνιαίο μίσθωμα της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ συμπεριλαμβάνεται πλήρης και ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη, προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου μέσω των δύο εξουσιοδοτημένων service της σε Αγία Παρασκευή και Νέα Χαλκηδόνα, αλλαγή ελαστικών, τέλη κυκλοφορίας, αντικατάσταση αυτοκινήτου και 24-ωρη οδική βοήθεια.

3.  Δυνατότητα leasing αυτοκινήτου χωρίς προκαταβολή

H αγορά αλλάζει, το ίδιο και οι ανάγκες της. Γι’ αυτό, η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ διαμορφώνει ευέλικτες προτάσεις leasing για κάθε επιχείρηση, επαγγελματία ή ιδιώτη ξεχωριστά, με δυνατότητα μίσθωσης αυτοκινήτου ακόμα και χωρίς προκαταβολή.

4. Ευελιξία στην επιλογή μοντέλου και των χαρακτηριστικών του

H PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ προσφέρει στους πελάτες της οποιοδήποτε μοντέλο επιλέξουν από τη γκάμα της, με δυνατότητα διαμόρφωσής του στο χρώμα, τα χαρακτηριστικά και το επίπεδο εξοπλισμού που εκείνοι επιθυμούν.

5. Δυνατότητα αγοράς του οχήματος

Στο τέλος αυτής της προκαθορισμένης περιόδου μίσθωσης, ο πελάτης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα προαίρεσης (option) και να προχωρήσει στην αγορά του οχήματός του σε προσυμφωνημένο τίμημα.

PEUGEOT + leasing = Ο ιδανικός συνδυασμός

Φυσικά, ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για να επιλέξετε αγορά αυτοκινήτου με leasing είναι και η νέα γκάμα μοντέλων της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ, η οποία και περιλαμβάνει μοντέλα με κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου ή ηλεκτροκινητήρες, μηχανικά και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων αλλά και μεγάλη ποικιλία αμαξωμάτων για κάθε γούστο και ανάγκη. Οι προτάσεις της που ξεχωρίζουν είναι:

Το νέο PEUGEOT 208

Με το που έκανε την εμφάνισή του στην αγορά, έγινε αμέσως best seller. Η ανοδική πορεία του συνεχίζεται και το 2021, καθώς το πρώτο τετράμηνο της χρονιάς ήταν το μοντέλο με τις κορυφαίες πωλήσεις στην Ευρώπη, και μάλιστα ανεξαρτήτως κατηγορίας. Μεταξύ άλλων, έχει ψηφιστεί ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 και Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2020 για την Ελλάδα.  Υπερσύγχρονο, ασφαλές και εντυπωσιακό, είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσει τις πιο σβέλτες και άνετες μετακινήσεις εντός και εκτός πόλης.

Ανακαλύψτε το

Το νέο PEUGEOT 2008 SUV

Το νέο PEUGEOT 2008 SUV αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ξεχωριστά μοντέλα της γαλλικής εταιρείας. Δημιουργήθηκε για να απαντήσει στις απαιτήσεις των πελατών που ζητούν αυτοκίνητα που συνδυάζουν οδηγική αίσθηση hot hatchback και off-road δυνατότητες. Το πολυβραβευμένο μοντέλο έχει ψηφιστεί, μεταξύ άλλων, BEST Urban SUV και κάνει την διαφορά με το δυναμικό design του, την κορυφαία οδηγική αίσθηση, καθώς και τα υψηλά επίπεδα άνεσης και τεχνολογίας.

Ανακαλύψτε το

Το ανανεωμένο PEUGEOT 3008 SUV

Το μεσαίο SUV της PEUGEOT που άλλαξε και αναβάθμισε συνολικά την εικόνα της εταιρείας, επανέρχεται πιο δυναμικό και πιο ανανεωμένο από ποτέ. Η διάχυτη premium αύρα του, η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και η κορυφαία τεχνολογία που το χαρακτηρίζουν είναι σίγουρο ότι θα τοποθετήσουν ξανά στη θέση που του αξίζει: στις καρδιές των οδηγών που ζητούν το κάτι παραπάνω σε απόδοση και οδηγική απόλαυση, καθώς και στην κορυφή των πωλήσεων στην κατηγορία του.

Ανακαλύψτε το

Τα ηλεκτροκίνητα PEUGEOT είναι το μέλλον και στο leasing

Στο leasing αυτοκινήτου, το κοινό φαίνεται ότι προτιμά τα πετρελαιοκίνητα μοντέλα. Ωστόσο, παρατηρείται πλέον τάση για αμιγώς ηλεκτρικές και υβριδικές εκδόσεις PEUGEOT. Πρόκειται για  «πράσινα μοντέλα» που προσφέρουν ως βασικά πλεονεκτήματά τους τον μηδενικό εταιρικό φόρο και το χαμηλό φορολογικό συντελεστή για τους χρήστες τους.  Φυσικά, τα best sellers PEUGEOT 208 και 2008 SUV είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρικές εκδόσεις, ενώ το 3008 SUV προσφέρεται σε υβριδική και με δυνατότητα τετρακίνησης.

 

Ζητήστε την δική σας προσφορά leasing αυτοκινήτου

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που προσφέρει το leasing αυτοκινήτου ή αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη για να προχωρήσετε σε μίσθωση του νέου σας PEUGEOT; Σε κάθε περίπτωση, η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ και οι άνθρωποί της είναι εδώ για να απαντήσουν σε κάθε σας ανάγκη με εξατομικευμένες και άκρως ανταγωνιστικές προσφορές leasing αυτοκινήτου, καθώς και μία ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών όπως:

 • Προγράμματα Μακροχρόνιας & Βραχυχρόνιας Μίσθωσης
 • Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων)
 • Χρηματοδοτικά Προγράμματα (ελευθέρων επαγγελματιών – εταιρειών Rent a Car)
 • Δοκιμαστική Οδήγηση Εταιρικού Στόλου (test drive)
 • Δυνατότητα αγοράς ή leasing ελαφρώς μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών PΕUGEOT
 • Ευέλικτα προγράμματα για σχολές οδηγών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε σήμερα με το Τμήμα Εταιρικών Πωλήσεων της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ.

Κάθετες μονάδες PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά)

 • Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 421. Τηλέφωνο: 210 60 18 400
 • Νέα Χαλκηδόνα, Τσούντα 72 & Πεταλά 39. Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Email: sales6@peugeot-gallo.gr

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Leasing αυτοκινήτου με την εγγύηση της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο
PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ Blog!