Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ ήρθε στα Βόρεια Προάστια!

Το  «Πάθος για το αυτοκίνητο» εξαπλώνεται!

Μετρώντας 25 άκρως επιτυχημένα χρόνια στο χώρο του αυτοκινήτου, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ πραγματοποιεί το επόμενο βήμα. Ικανοποιώντας ένα αίτημα πολλών φίλων της, επεκτείνεται στα Βόρεια Προάστια με την ολοκαίνουργια κάθετη μονάδα της (Έκθεση – Service – Ανταλλακτικά). Με επίκεντρο τον πελάτη και με ακόμα μεγαλύτερο «πάθος για το αυτοκίνητο» εγγυάται στους οδηγούς Peugeot την κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης.

Με την κληρονομιά του πρωταθλητή Ευάγγελου ΓΚΑΛΛΟ

H ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε. ξεκίνησε την πορεία της το 1993 με «κληρονομιά πρωταθλητή». Ιδρυτής της ο Ευάγγελος ΓΚΑΛΛΟ, ένα όνομα θρύλος των ελληνικών πρωταθλημάτων ράλι. Στόχος του ήταν να μετουσιώσει την αγάπη του για το αυτοκίνητο σε μία επιτυχημένη επιχείρηση που να σέβεται πραγματικά τον πελάτη – οδηγό και τις ανάγκες του. Έτσι, δημιούργησε την κάθετη μονάδα Peugeot ΓΚΑΛΛΟ στη Νέα Χαλκηδόνα η οποία, χάρη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, κατάφερε να κατακτήσει δίκαια μία από τις κορυφαίες θέσεις στο δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων Peugeot.

H νέα κάθετη μονάδα στην Αγία Παρασκευή

Ως φυσικό επακόλουθο της επιτυχημένης πορείας της, η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ πραγματοποιεί το επόμενο βήμα και επεκτείνεται στα Βόρεια Προάστια. Τα αδέρφια Γιώργος & Άγγελος ΓΚΑΛΛΟ επενδύουν στην δημιουργία ενός νέου ολοκληρωμένου συγκροτήματος στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων. Η νέα κάθετη μονάδα περιλαμβάνει:

✓ Peugeot Showroom. Εδώ, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά, και φυσικά να οδηγήσετε, κορυφαία μοντέλα όπως: 10820830820083008 & 5008.

✓ Ολοκληρωμένη μονάδα Service – Φανοποιείου & ανταλλακτικών. Το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την φροντίδα του αυτοκινήτου σας, πάντα στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

✓ Μονάδα Quality Used Cars με ποιοτικά και ελεγμένα μεταχειρισμένα, με την εγγύηση της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ.

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες σας

Μην ξεχνάτε ότι στην ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε., σας περιμένουν ειδικές προσφορές όλο το χρόνο, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να απαντούν στις πραγματικές σας ανάγκες. Είστε κάτοχος Peugeot ή σκοπεύετε να αγοράσετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο με σήμα το λιοντάρι; Ελάτε να γνωρίσετε τη φιλοσοφία της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ και τις κορυφαίες τιμές μας σε Service – Ανταλλακτικά με μία επίσκεψη στις εγκαταστάσεις μας: