Peugeot 3008 Τιμή από 24.900€

Το Peugeot 3008 αποτελεί αναμφίβολα το αυτοκίνητο που έχει σημαδέψει την τελευταία χρονιά. Μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο παρουσίας, το νέο SUV της Peugeot έχει κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών. Και μάλιστα, απόλυτα δικαιολογημένα. Ένα SUV δεν έφτασε ποτέ τόσο μακριά και αυτό δεν αποτελεί απλά ένα tagline. Είναι η αλήθεια για το Peugeot SUV 3008 σε όλα τα επίπεδα. Εμπνευσμένο design, μοναδική οδηγική εμπειρία και πρωτοποριακές τεχνολογίες συνθέτουν το προφίλ του Αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2017.

Το Peugeot 3008 ψηφίστηκε Αυτοκίνητο της Χρονιάς, συγκεντρώνοντας 319 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία Η επιτροπή αποτελείτο από 58 Ευρωπαίους δημοσιογράφους. Τα κριτήρια αξιολόγησης ήταν η σχεδίαση του αμαξώματος, το μοντέρνο διάκοσμο και όλα τα προτερήματα του νέου 3008. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το πρώτο SUV στην ιστορία, που κερδίζει το σχετικό βραβείο COTY.

Peugeot 3008 Τιμή από 24.900€, που αξίζει μέχρι το τελευταίο ευρώ

Είναι η πρώτη φορά που ένας οδηγός έχει στην κατοχή του ένα τόσο εντυπωσιακό περιβάλλον για να ξεκινήσει την περιπέτεια. Οι άνετοι εσωτερικοί χώροι, η αίσθηση του iCockpit, η πληθώρα τεχνολογιών και οι βραβευμένοι κινητήρες του σας παρέχουν μια ασύγκριτη οδηγική εμπειρία. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την έντονη σχεδιαστική του προσωπικότητα, του χάρισαν δίκαια τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Peugeot 3008 – iCockpit

Η πρώτη αίσθηση όταν εισέλθετε στο εσωτερικό του 3008 SUV είναι η προσομοίωση με το cockpit ενός μαχητικού αεροσκάφους. Αυτό οφείλεται στο πλήρως διαμορφώσιμο HUD (Head-Up Display), αλλά και στην sportive αίσθηση του ανανεωμένου μικρότερου τιμονιού του. Χάρη στο HUD, ο οδηγός έχει ακριβώς μπροστά στο οπτικό του πεδίο, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που τον αφορούν. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να πάρει ούτε στιγμή το βλέμμα του από το δρόμο, ούτε να χάσει έστω και στιγμιαία τη συγκέντρωσή του από την οδήγηση.

Το καντράν αποτελεί την τελευταία λέξη του design και την τεχνολογίας. Η πληροφορία παρουσιάζεται με πανέμορφα γραφικά, τα οποία φαίνονται ακόμη πιο ξεχωριστά κατά τη νύχτα. Μπορείτε να διαμορφώστε το εσωτερικό περιβάλλον του αυτοκινήτου, ανάλογα με τις διαθέσεις σας ή τη διαδρομή!

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη λειτουργία των 8 επιλογών μασάζ για τα εμπρός καθίσματα. Πολυτέλεια και άνεση στους μοναδικούς εσωτερικούς χώρους του Peugeot 3008, χάρη στο iCockpit Amplify.

 

Peugeot 3008 τιμή από 24.900€ – Ιδανικό Κράτημα & Φρενάρισμα

Η υπερυψωμένη θέση οδήγησης και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, προσφέρουν στο νέο SUV PEUGEOT 3008 ένα μοναδικό επίπεδο οδικής συμπεριφοράς. Αρκούν λίγα λεπτά οδήγησης για να νιώσετε την αίσθηση ασφάλειας και ηρεμίας. Το ιδανικό κράτημα του δρόμου θα σας κάνει να μην θέλετε να σταματήσετε να οδηγείτε!

Το ενεργό σύστημα Active Brake Safety του Peugeot 3008 αποτελεί την τελευταία γενιά συστημάτων αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση κινδύνου. Το σύστημα επεμβαίνει μόλις αναγνωριστεί περίπτωση αναπόφευκτης σύγκρουσης. Η αναγνώριση τέτοιων καταστάσεων επιτυγχάνεται χάρη στον ειδικό εξοπλισμό του SUV. Η κάμερα και το ραντάρ έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης σταθερών αλλά και κινούμενων εμποδίων. Συνεπώς, αν ο οδηγός αποτύχει να φρενάρει (σε μικρό βαθμό ή και καθόλου), το σύστημα ενεργοποιεί για λογαριασμό του τα φρένα. Με αυτό τον τρόπο, το σύστημα Active Brake Safety βοηθά στην αποτροπή της σύγκρουσης ή ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις από αυτήν, μειώνοντας δραστικά την ταχύτητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το νέο Peugeot 3008 SUV GT έχει επιτύχει την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία 5 αστέρων, στο πρόγραμμα αξιολόγησης της απόδοσης ασφάλειας του αυτοκινήτου, το 2016 στο Euro NCAP.

Σύστημα Park Assist

Το παρκάρισμα γίνεται παιχνίδι πλέον, χάρη στο βελτιωμένο σύστημα Park Assist του νέου Peugeot 3008 (τιμή από 24.900€). Το σύστημα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να έχει μέσω καμερών, πλήρη εικόνα του χώρου περιφερειακά του αυτοκινήτου. Ο οδηγός μπορεί να έχει “εικόνα” στην οθόνη αφής 8’’ του αυτοκινήτου του. Την ώρα που ο οδηγός παρκάρει, το σύστημα μπορεί να εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο, την εικόνα του περιβάλλοντος χώρου από ψηλά (το λεγόμενο ‘bird’s eye view’). Επί της ουσίας, παρέχει οπτική κάλυψη 360° και εμφάνιση όλων των περιμετρικών εμποδίων.

Σύστημα Grip Control & Hill Assist Descent Control

Το νέο Peugeot 3008 SUV κινείται με άνεση, τόσο σε ομαλό οδόστρωμα, όσο και σε απάτητες διαδρομές. Αυτό οφείλεται στο εξελιγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Advanced Grip Control. Ουσιαστικά, πρόκειται για έναν επιλογέα στο κέντρο της κονσόλας, που δίνει στην οδηγό τη δυνατότητα επιλογής του προγράμματος ελέγχου πρόσφυσης. Ανάλογα με τον τύπο εδάφους στον οποίο κινείστε, μπορείτε να επιλέξετε το αντίστοιχο σύστημα για χιόνι, λάσπη ή άμμο.

Για κίνηση σε δρόμους με απότομη κατηφορική κλίση, υπάρχει το πρωτοποριακό σύστημα υποβοήθησης κατάβασης (Hill Assist Descent Control). Το σύστημα αυτό ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα του αυτοκινήτου ανάλογα με τη γωνία κατάβασης. Έτσι, το αυτοκίνητο καταφέρνει να κατέβει ομαλά, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να επεμβαίνει καθόλου στο γκάζι ή στο φρένα.

Σύστημα Cruise Control & Ηχοσύστημα Hi-Fi της Focal

Στα πλαίσια ασφαλείας που αναφέραμε και πριν, το Peugeot 3008 τιμή από 24.900€, είναι εξοπλισμένο με το σύστημα Cruise Control. Το σύστημα αναγνωρίζει την παρουσία αυτοκινήτου που προπορεύεται, με τη βοήθεια ενός αισθητήρα ραντάρ. Αυτόματα, διατηρεί μία προκαθορισμένη απόσταση ασφαλείας από αυτό, επιβραδύνοντας ή επιταχύνοντας το αυτοκίνητο. Η συγκεκριμένη λειτουργία ενεργοποιείται σε ταχύτητες από 30 έως 160 χλμ/ώρα.

Κάθε διαδρομή μπορεί να γίνει ομορφότερη, με τη συνοδεία της κατάλληλης μουσικής. Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική από το κορυφαίο ηχοσύστημα Hi-Fi από την FOCAL. Το ηχοσύστημα των 10 ηχείων αποκλειστικής τεχνολογίας της Focal®, σας εξασφαλίζει μοναδική ηχητική απόλαυση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το νέο Peugeot 3008 SUV είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής που εφοδιάζεται με την τεχνολογία της Focal®! H Focal αποτελεί την κορυφαία εταιρεία κατασκευής ηχοσυστημάτων στη Γαλλία.

Δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα ραντεβού για να κάνετε test drive με το Αυτοκίνητο της χρονιάς. Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις, φανταστείτε μια βόλτα!

Μάθετε τα πάντα για το Peugeot 3008 SUV, το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017,

με ένα click εδώ!

Peugeot 3008 Τιμή από 24.900€.