Peugeot Service: Τα 5 βήματα για να επιλέξετε το κατάλληλο συνεργείο

Το Α και το Ω της οδηγικής απόλαυσης είναι η διατήρηση του οχήματός μας σε άψογη κατάσταση. Προϋπόθεση φυσικά γι’ αυτό είναι τα τακτικά Peugeot Service από έμπιστους συνεργάτες, τα οποία είναι σημαντικό να πραγματοποιούνται πάντα στην ώρα τους, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Ποιοι είναι όμως όλοι εκείνοι οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν από τον οδηγό Peugeot για την επιλογή του συνεργείου που θα αναλάβει τη συντήρηση του αυτοκινήτου του; Η Peugeot ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε, μετρώντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην παροχή υπηρεσιών After Sales συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει στο άρθρο που ακολουθεί όλες τις συμβουλές που σας είναι απαραίτητες για να πραγματοποιήσετε την επιλογή του σωστού συνεργάτη.

 

1.       Επιλέξτε εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Peugeot Service

Η γνώση και η εμπειρία ενός εξουσιοδοτημένου συνεργάτη Peugeot Service είναι ασύγκριτη. Οι μηχανικοί της Peugeot ΓΚΑΛΛΟ έχουν εκπαιδευτεί άρτια, έτσι ώστε να ελέγχουν με ακρίβεια το όχημά σας, προσφέροντάς σας με υπευθυνότητα τις κορυφαίες υπηρεσίες Service που πραγματικά χρειάζεται. Γνωρίζοντας καλά κάθε σημείο του Peugeot σας, αποτελούν την καλύτερη με διαφορά επιλογή για τη φροντίδα του γαλλικού σας στολιδιού.

 

2.       Peugeot Service με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας

Θα εμπιστευόσασταν ποτέ ένα συνεργείο αυτοκινήτου, αν γνωρίζατε ότι δεν διαθέτει τον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται; Μπορεί ένα οποιοδήποτε συνεργείο να αναλάβει το update των ηλεκτρονικών ρυθμίσεων του εγκεφάλου του Peugeot σας; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μοιάζουν αυτονόητες. Πριν λοιπόν επιλέξετε συνεργάτη, φροντίστε να σας τις απαντήσει… σωστά.

 

3.       Κάντε την δική σας έρευνα αγοράς

Πόσα reviews έχει στη Google το συνεργείο αυτοκινήτου στο οποίο θα εμπιστευτείτε το Peugeot σας; Τι κριτικές γράφουν γι’ αυτό στη σελίδα του στο Facebook; Στη σημερινή εποχή, κάθε επιχείρηση που κάνει πραγματικά «καλή δουλειά», αποκτά γρήγορα και καλή φήμη που αποτυπώνεται μέσω διαδικτύου. Εμπιστευτείτε λοιπόν τις κριτικές και προσπαθήστε να τις διασταυρώσετε μέσα από καλές μαρτυρίες φίλων.

4.       Επισκεφθείτε το συνεργείο Peugeot που σας ενδιαφέρει

Peugeot-service

Για να αποκτήσετε μία πληρέστερη εικόνα για τον έμπιστο συνεργάτη Peugeot Service που θα εμπιστευτείτε, είναι σημαντικό να έρθετε σε άμεση επαφή μαζί του. Επισκεφθείτε τον και ζητήστε του μία υπεύθυνη γνώμη, μαζί με την εκτίμηση της κατάστασης του οχήματός σας. Κάθε αξιόλογος μηχανικός αφιερώνει χρόνο στους πελάτες του και τις ανάγκες τους, προσφέροντάς τους υπεύθυνες λύσεις για τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

5.      Peugeot Service επιλογές

Ποιος είπε ότι η υψηλή ποιότητα δε συμβαδίζει με τις καλές τιμές; Στην Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, εδώ και 25 χρόνια έχουμε δημιουργήσει μία σχέση εμπιστοσύνης με τους κατόχους Peugeot, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες Peugeot Service, που διαμορφώνται πάνω στις ανάγκες τους. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι εξής:

  • Peugeot Service Go 135 με μόλις 135€. Το ολοκληρωμένο Peugeot Service για αυτοκίνητα βενζίνης άνω των 5 ετών. Προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλωσίμων ανταλλακτικών που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία των αυτοκινήτων.
  • Peugeot Service EcoExpert με 59€ και δώρο την οδική βοήθεια. Πρόκειται για ένα περιεκτικό service που απευθύνεται σε αυτοκίνητα βενζίνης με ηλικία άνω των 5 ετών.
  • Oλοκληρωμένα πακέτα συντήρησης ανάλογα με το μοντέλο σας. Όλα τα ανταλλακτικά και οι εργασίες συνοδεύονται με 12μηνο έγγραφο πιστοποιητικό εγγύησης.
  • ΠΡΟ-έλεγχος ΚΤΕΟ με δωρεάν εκτίμηση για τυχόν επισκευές που απαιτούνται για να περάσετε τον έλεγχο του ΚΤΕΟ.

Peugeot ΓΚΑΛΛΟ, ο έμπιστος After Sales συνεργάτης σας

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας συμπληρώνονται με το φανοποιείο και τον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του βαφείου. Επιπλέον, σε μας θα βρείτε μοναδικές προσφορές ανάμεσα στα κορυφαία μας Quality Used Cars.

Η εμπειρία μας σε συνδυασμό με την αγάπη μας για το αυτοκίνητο αποτελούν εγγύηση για την άριστη εξυπηρέτησή σας στα τμήματα των πωλήσεων, του Peugeot Service και των ανταλλακτικών. Επισκεφτείτε την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε και μπείτε κι εσείς στον πανέμορφο κόσμο της Peugeot!
Τώρα με 2 κάθετες μονάδες.