PEUGEOT GALLO: Πρώτη σε πωλήσεις για το 2021

Η PEUGEOT GALLO είναι για μια ακόμη χρονιά ο ηγέτης στην πώληση οχημάτων PEUGEOT στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο μερίδιο αγοράς από όλους τους αντιπρόσωπους.  
 

Η PEUGEOT GALLO ακολουθεί μια διαρκώς ανοδική πορεία πετυχαίνοντας συνεχόμενα ρεκόρ πωλήσεων στα επιβατικά οχήματα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η εταιρεία κατάφερε να αναδειχθεί πρώτη σε πωλήσεις επιβατικών με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία και το ανώτερο επίπεδο της. Είναι η πρώτη επιλογή για κάθε λάτρη οχημάτων PEUGEOT καθώς καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο σύγχρονος οδηγός. 

Στις δύο κάθετες μονάδες της σε Νέα Χαλκηδόνα και Αγία Παρασκευή θα βρει κανείς ένα πλήρως εξοπλισμένο φανοποιείο, ένα υπερσύγχρονο συνεργείο αλλά και όλα τα γνήσια ανταλλακτικά PEUGEOT. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο service ακόμη και με παραλαβή στο χώρο του πελάτη, δωρεάν προέλεγχο ΚΤΕΟ, και ασφάλειες αυτοκινήτου.  Οι άνθρωποι είναι το αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης και στην PEUGEOT GALLO είναι ένας από τους κύριους λόγους στον οποίο οφείλεται η επιτυχημένη πορεία της. Η υψηλή κατάρτιση των εργαζομένων της PEUGEOT GALLO σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη ανθρωποκεντρική προσέγγιση που ακολουθείται δημιουργούν ένα κλίμα πραγματικής εμπιστοσύνης καθώς οι πελάτες αντιμετωπίζονται μοναδικά ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι οδηγοί που απολαμβάνουν τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης της PEUGEOT GALLO γνωρίζουν καλά ότι το να υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων έτοιμη να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη που προκύπτει, είναι γεγονός ανεκτίμητης αξίας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις και εξατομικευμένες προτάσεις που δίνουν οι κορυφαίοι μηχανικοί και φανοποιοί συμπληρώνουν το «πάζλ» της επιτυχίας που έχει καθιερώσει τη PEUGEOT GALLO ως τον ηγέτη στην πώληση PEUGEOT οχημάτων.
 

Οι ευέλικτες προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη είναι ένας ακόμη λόγος που έχει κάνει την PEUGEOT GALLO να ξεχωρίσει. Οι σύμβουλοι πωλήσεων της εταιρείας λαμβάνοντας πλήρως υπόψη τις ανάγκες μετακίνησης του πελάτη και τα οικονομικά δεδομένα του προσαρμόζουν τη πρόταση απόκτησης αυτοκινήτου είτε αυτή αφορά αγορά είτε χρονομίσθωση (leasing) με ή χωρίς δικαίωμα εξαγοράς.
Χωρίς αμφιβολία η κορυφαία γκάμα οχημάτων PEUGEOT σε συνδυασμό με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της εταιρείας δίνουν στη ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ αυτό το εντυπωσιακό προβάδισμα στις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων.    

 

Η επιτυχημένη πορεία της PEUGEOT GALLO στο πέρασμα του χρόνου  

Η επιτυχία της PEUGEOT GALLO δεν ήρθε εν μια νυχτί. Η επιμονή στην αριστεία είναι το βασικό συστατικό της επιτυχίας και από τις βασικότερες αρχές της η οποία  εφαρμόζεται από τη πρώτη μέρα της λειτουργίας της μέχρι και σήμερα. O ιδρυτής της, Βαγγέλης Γκάλλο έπειτα από τη λαμπρή καριέρα του σε κορυφαίους αγώνες ράλι της χώρας μας για πάνω από 20 χρόνια, όταν αποσύρθηκε ήθελε να συνεχίσει να μοιράζεται το πάθος του για το αυτοκίνητο. Έτσι ήρθε η PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ με απώτερο στόχο να προσφέρει υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο εμπόριο αυτοκινήτων. Η εμφάνιση της στο χώρο του αυτοκινήτου έγινε το 1993 με τη πρώτη μονάδα στη Νέα Χαλκηδόνα και έπειτα από σπουδαίες προσπάθειες και καινοτομίες που εφαρμόστηκαν, καθιερώθηκε σιγά-σιγά ως η κορυφαία επιλογή στις προτιμήσεις των πελατών.

Τα ηνία της επιχείρησης έχουν αναλάβει πλέον οι γιοί του Άγγελος και Γιώργος όπου παραμένοντας πιστοί στη ανθρωποκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας  κατάφεραν να πετύχουν την επέκταση της και στα Βόρεια προάστια. Το νέο αυτό εγχείρημα συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της PEUGEOT GALLO αφού το αγοραστικό κοινό υπερδιπλασιάστηκε και έτσι καλύφθηκε το κενό που υπήρχε. Η νέα εποχή στα επιβατικά αυτοκίνητα που έχει δημιουργηθεί από τη PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ είναι γεγονός και είναι έτοιμη να ικανοποιήσει κάθε οδηγική απαίτηση.

 

Το νέο σας PEUGEOT τώρα διαθέσιμο από την ΓΚΑΛΛΟ Α.Ε.

Η PEUGEOT GALLO διαθέτει μια πολύχρονη εμπειρία με ισχυρή παρουσία στο κλάδο των επιβατικών οχημάτων στην οποία μπορείτε να βρείτε και να οδηγήσετε το όχημα που σας ενδιαφέρει ενώ οι άνθρωποι της θα σας προτείνουν τον εξοπλισμό, την έκδοση και ένα πρόγραμμα χρηματοδότησης ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας.  Επισκεφθείτε σήμερα τη κοντινότερη κάθετη μονάδα σε Νέα Χαλκηδόνα ή Αγία Παρασκευή και ανακαλύψτε τη γοητεία των οχημάτων PEUGEOT με τον καλύτερο τρόπο.

 

PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ | Κάθετες Μονάδες (Αντιπροσωπεία PEUGEOT– Service – Ανταλλακτικά)

  • Αγία Παρασκευή | Λ. Μεσογείων 421 | Τηλέφωνο: 210 60 18 400
  • Νέα Χαλκηδόνα | Τσούντα 72 & Πεταλά 39 | Τηλέφωνο: 210 25 33 002

Μπείτε σήμερα στο συναρπαστικό κόσμο της PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ στο www.gallo.gr ή ακολουθήστε τη σε Facebook & Instagram.

 

Σας άρεσε το νέο μας άρθρο: «PEUGEOT GALLO: Πρώτη σε πωλήσεις για το 2021»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για το αυτοκίνητο στο
PEUGEOT ΓΚΑΛΛΟ Blog.