Φανοποιία (Βαφή Αυτοκινήτου)

Η ανάγκη για βαφή του αυτοκινήτου αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, οι ζημιές στα αυτοκίνητα αυξάνονται χρόνο με το χρόνο. Αυτές μπορεί να αφορούν είτε μεγάλες ζημιές, που προκαλούνται κυρίως από ατυχήματα (σύγκρουση με άλλο όχημα ή σε κάποια κολόνα κτλ.), είτε μικρότερες ζημιές από μικρές καθημερινές γρατζουνιές, που αλλοιώνουν το χρώμα του αυτοκινήτου μας και χαλάνε την αισθητική του.

Η δεύτερη περίπτωση με τις γρατζουνιές έχει γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, κυρίως για όσους ζουν, εργάζονται ή μετακινούνται σε περιοχές με στενούς δρόμους και αυξημένη κίνηση. Ακόμη και να παρκάρετε το όχημά σας σε γκαράζ, μια βόλτα αρκεί για να αποκομίσετε ένα μικρό σημάδι. Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέστε, καθώς υπάρχει η λύση.

Πάντα πιστοί στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο φανοποιείο, πλήρως εξοπλισμένο και έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε κάθε σας ανάγκη για βαφή αυτοκινήτου. Οι άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν να επιδιορθώσουν κάθε υλική ζημιά που έχει προκληθεί, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και η άρτια κατάρτιση των έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαίο αποτέλεσμα, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο από πλευράς εμφάνισης. Η ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ εγγυάται την τέλεια αποκατάσταση των ζημιών του οχήματός σας. Έχοντας πάντα σαν γνώμονα την υγεία του τεχνικών μας και το σεβασμό προς το περιβάλλον, φροντίζουμε και χρησιμοποιούμε οικολογικά χρώματα κορυφαίας ποιότητας.

Η βαφή του αυτοκινήτου δεν είναι πάντα μια απλή υπόθεση, αλλά στην ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ δεν έχετε να φοβηθείτε για το παραμικρό. Εγγυόμαστε το άριστο αποτέλεσμα, που θα κάνει το αυτοκίνητό σας να μοιάζει με καινούριο. Καλέστε μας στα τηλέφωνα 210 2533002, 210 2529550 ή επισκεφτείτε μας στην έκθεσή μας, στην οδό Τσούντα 72 & Πεταλά 39, στη Νέα Χαλκηδόνα, για να εξετάσουμε από κοντά τις ανάγκες σας.